ست کردن رنگ لباس

ست کردن رنگ لباس(چه رنگ هایی را با هم بپوشیم؟)

سخت‌تر از بیدار شدن صبح زود، این است که برای ست کردن رنگ لباس باید جلوی کمد بایستی و به این موضوع فکر کنی که شلوار سبز با مانتو قهوه‌ای هماهنگی دارد؟ اصلا لباسی هماهنگ با شلوار سبز خود دارید؟

ست و هماهنگ کردن رنگ لباس ها گاهی ممکن است به یک دغدغه و مشکل برایمان ایجاد شود. بعضی  از افراد با پوشیدن لباس های گران قیمت باز ظاهر شکیلی برای خود نمیتوانند بسازند اما در مقابل افرادی با ست کردن درست رنگ ها با یکدیگر در پوشش خود، حتی با وجود لباس ارزان قیمت تر، دارای استایل شیکی می شوند که به دلیل متناسب بودن رنگ های استفاده شده است.

ست کردن رنگ لباس یک علم است پس ما باید در ابتدا با علم رنگ شناسی آشنا بشویم سپس رنگ ها به نحوی با هم استفاده کنیم که هماهنگ بوده و به ظاهر ما را شیک تر و جذاب تر نشان دهند.

اصول رنگ شناسی در ست کردن رنگ لباس

یکی از محبوب ترین روش ها برای یادگیری این اصول، استفاده از چرخه رنگ است. در یک نمودار دایره ای رابطه بین رنگ ها نمایش داده شده است. در این چرخه نشان می دهد که چطور رنگ ها در کنار هم باعث افزایش و کاهش قدرت انعکاس آنها می شوند.

در این دایره سه رنگ اولیه، زرد، قرمز و آبی وجود دارد و رنگ های ثانویه (ترکیبی) که حاصل ترکیب دو رنگ از رنگ های اولیه هستند. مثل قرمز و آبی که بنفش را ایجاد می کنند. رنگ های درجه سه نیز از ترکیب رنگ های اولیه و ثانویه با نسبت های متفاوت به وجود می آیند. برای مثال آبی فیروزه ای از ترکیب سبز و آبی است.

در این چرخه رنگ های سرد و گرم نیز وجود دارند. رنگ های گرم به رنگ های قرمز، نارنجی و زرد متمایل اند. رنگ ها سرد به آبی، سبز و بنفش گرایش دارند. ترکیب رنگ های سرد با یکدیگر و رنگ های گرم با هم نیز برای ایجاد هماهنگی در افراد مبتدی روش خوبی است.

رنگ های خنثی

مشکی، سفید و خاکستری از جمله رنگ های خنثی هستند که می توانند در ست کردن لباس به شما کمک کنند. با افزودن رنگ مشکی رنگ ها تیره تر و تندی و تیزی آنها را می گیرد که به این حالت “سایه” می گویند. رنگ سفید رنگ ها را ملایم تر و بارزتر می کند که به آن “ته رنگ” گفته می شود همچنین رنگ خاکستری “تن رنگ” را ایجاد می کند.

رنگ های خنثی در ست کردن لباس

رنگ های متضاد

رنگ های متضاد در چرخه رنگ هایی هستند که در مقابل یکدیگر قرار دارند مثل قرمز و سبز. هنگامی که لباس ها به درستی با رنگ های متضاد ست شوند نتیجه شگفت انگیزی دارند. لباس های بهاری و تابستانی بیشتر با رنگ ها متضاد طراحی می شوند.

رنگ های متوالی

رنگ هایی که در چرخه رنگ در کنار یکدیگر قرار گرفته اند. برای ست کردن لباس با این روش نباید بییشتر از سه رنگ را استفاده کنیم. تیپ های ساخته شده با این روش ظاهر را شیک تر و با وقارتر می کند.

جدول رنگ ها

جدولی که نشان می دهد دقیقا هر رنگ را با کدام رنگ ها هماهنگ کنیم. این جدول برای افرادی که استفاده از چرخه رنگ برای آنها دشوار است، یک روش بسیار مناسب است.

جدول رنگ ها

قرمز، جذاب ولی خطرناک

بهتر است برای ست کردن رنگ لباس با قرمز از ترکیبات مختلف آن استفاده شود مثل بنفش. اما از قرمز روشن تر و یا تیره تر استفاده نکنید. همچنین قرمز را با آبی و زرد ست نکنید مگر اینکه این که بنفش و زرد به سمت نارنجی تمایل پیدا کرده باشند.

آبی، آرامش

این رنگ مکمل نارنجی است قرار گرفتن این دو کنار هم نارنجی را تشدید می کند. رنگ آبی را بهتر است با مشکی، سفید، سبز، بنفش و نارنجی ست شود. ولی آن را با زرد و قرمز ست نکنید مگر اینکه قرمز به بنفش و زرد به سبز نزدیک باشند.

رنگ آبی در ست کردن لباس

سبز، رنگ صلح

سبز با رنگ‌های سفید، مشکی، سبز، آبی، زرد و قرمز هارمونی دارد. اگر سبز را با رنگ های مناسبی ست کنیم بسیار کاربردی و به دردبخور است.

رنگ سبز در ست کردن لباس

جمع بندی

در نهایت این موضوع را فراموش نکنید که شما در پوشیدن و ست کردن رنگ ها لباس ها آزاد هستید. اما اگر رنگ های شما هماهنگی کافی را نداشته باشند حتی با وجود گران ترین لباس ها باز هم در ظاهر مردم جلوه خاصی ندارید حتی شاید از ارزش لباس خود بکاهید اما با کمی مطالعه بیشتر و بررسی مقالات سایت بانک لباس می توانید در دید مردم بسیار شیک به نظر بیایید.

5/5 - (2 امتیاز)

این قسمت فقط برای عضویت مشتری و ورود همه اعضاست لطفا اگر فروشنده هستید و برای اولین بار  میخواهید ثبت نام  کنید با ما تماس بگیرید