4 ویژگی یک مدیر موفق

برای واژه مدیریت تعاریف بسیار زیادی ارائه شده است و هر صاحب نظری در مسئله مدیریت، تعریف خاص خود را از این واژه دارد. مدیریت یعنی کار کردن به کمک افراد و گروه‌ ها برای تحقق اهداف سازمانی. برای موفقیت در مدیریت لازم است که همه ی مدیران دارای مهارت­ های اجتماعی و انسانی خاصی باشند. البته که ویژگی‌ ها و مهارت­ های یک مدیر موفق، لزوما نباید ذاتی باشند و به‌ صورت اکتسابی نیز می‌توان آنها را به‌دست آورد.

مدیریت یکی از عوامل مهم و اساسی هر سازمانی است. تفاوت مدیران موفق و ناموفق در طرز تفکر، نوع اقداماتی که انجام می دهند و به طور کلی شیوه مدیریتی ­شان است. افرادی وجود دارند که در مدیریت زندگی خود خیلی ضعیف عمل می‌کنند اما این ضعف دلیل بر این نیست که اصلاً قادر به مدیرت کاری نیستند.

در مجموع همه ما مدیر و مسئول زندگی خود هستیم، اما برای آن که بهتر از گذشته عمل کنیم، لازم است که یکسری مهارت‌هایی را یاد بگیریم که باعث موفقیت ما می‌شود، بنابراین مدیر خوب به کسی گفته می‌شود که با یکسری ویژگی­ ها از دیگران متمایز باشد. این ویژگی­ ها عبارتند از:

1) مدیر موفق و اعتماد به نفس

اعتماد به نفس از اساسی ترین فاکتورها برای موفقیت در هر امری به ویژه مدیریت است. شما باید به تصمیم هایی که می­گیرید اطمینان داشته و به دیگران نشان دهید که می­توانید تصمیم های مناسبی بگیرید. اعتماد به نفس باعث می شود که شما در نظر دیگران محترم جلوه کنید، همچنین دیگران روی شما حساب بیشتری باز می­کنند.

از مهم‌ترین ویژگی­هایی که یک مدیر موفق باید در وجود خود داشته باشد، داشتن اعتماد به نفس بیرونی و درونی است. اعتماد به نفس درونی موجب تسلط بر ذهن می­شود و اعتماد به نفس بیرونی باعث کسب نتایج مطلوب از سخنرانی ­ها و گفتگو ها می­شود. اعتماد به ‌نفس شما برای اطرافیان‌ نیز مفید است و به طور ناخودآگاه به آن ها منتقل می‌شود.

البته مراقب باشید اعتماد به نفس را با غرور بیش از حد اشتباه نگیرید. زیرا غرور بزرگترین دشمن یک مدیر موفق است. راه­ های زیادی برای افزایش اعتماد به نفس وجود دارد، به عنوان مثال مثبت اندیشی، جسارت و جذابیت در سخنرانی، ظاهر و پوشش مناسب و… .

اعتماد به نفس

2) انعطاف پذیری

یکی دیگر از عوامل مؤثر در موفقیت یک مدیر، توانایی تطبیق دادن با شرایط مختلف است که از آن با عنوان انعطاف پذیری یاد می شود. یک مدیر خوب باید تصمیماتی بگیرد که در آینده، موجب تحقق اهداف سازمان شود بر همین اساس لازم است وقت خود را، صرف فکر کردن به گذشته نکرده و در زمان حال تلاش کند.

شما به عنوان یک مدیر موفق باید پیوسته خود را با شرایط موجود وفق دهید، در غیر این­صورت هیچ کس از شما حمایت نخواهد کرد. کسی که در مواجهه با مسائل و انتقادات و پیشنهادات دیگران از خودش انعطاف پذیری نشان ندهد، حتماً با مشکل برخورد می­کند و منابع و سرمایه‌هایی که در اختیارش قرار گرفته را از دست می‌دهد.

3) کسب دانش و آگاهی

داشتن علم و آگاهی در زمینه ی کاری تان از شما فرد قوی تری می­سازد. نیازی نیست که میزان هوش یک مدیر در حدِ هوش یک معامله‌ گر حرفه‌ ای باشد، اما آشنایی و آگاهی با اصول و روند اساسی کسب ‌و ‌کار مربوطه تا حدی برای او ضروری است. در رابطه با اصول قانونی ضرورتی وجود ندارد که یک مدیر، متخصص قانون باشد، اما باید با مفهوم قانونی استخدام و اخراج مناسب، آزار و اذیت، محرمانه بودن و چیزهای دیگر آشنا باشد.

آگاهی مدیر از قوانین تاثیر مستقیمی در رفتار و تصمیم گیری هایش خواهد داشت. برای اینکه بتوانید کارهایتان را به ‌نحو مؤثر تری انجام دهید، باید از دانش صنعت مربوط به کسب و کار خویش برخوردار باشید. شاید کارگران نیازی به دانش صنعت نداشته باشند، اما یک مدیر موفق، باید از این دانش برخوردار باشد. به علاوه باید سلسله‌ مراتب کارتان را بشناسید و از آن پیروی کنید.

ارتباط با کارکنان

در انتها یک مدیر خوب باید به یادگیری اصول نوشتاری و سخنرانی، اصول برقراری ارتباط و برخورد با دیگران نیز بپردازد. یک مدیر موفق در طرز نگارش خود دچار اشتباه نمی ­شود، برای سخنرانی­ ها از پیش آمادگی دارد، از حقوق کارمندانش دفاع می‌کند، به گفته‌هایش پایبند است، از قوانین سرپیچی نمی‌کند، قابلیت تمرکز و توانایی تمرکز در یک دوره زمانی طولانی مدت را دارد، به دنبال ایجاد ارتباطی صادقانه با تمام اعضای مجموعه است، کارکنان خود را به خوبی می­شناسد، با آنها در مورد مسائل، مشکلات، فعالیت ها و پروژه های شرکت و یا مشکلات شخصی صحبت می­کند و به طور کلی به رهبری امور می پردازد.

4) انگیزه، آرامش، خوش بینی

در انتها یک مدیر خوب باید به یادگیری اصول نوشتاری و سخنرانی، اصول برقراری ارتباط و برخورد با دیگران نیز بپردازد. یک مدیر موفق در طرز نگارش خود دچار اشتباه نمی ­شود، برای سخنرانی­ ها از پیش آمادگی دارد، از حقوق کارمندانش دفاع می‌کند، به گفته‌هایش پایبند است، از قوانین سرپیچی نمی‌کند، قابلیت تمرکز و توانایی تمرکز در یک دوره زمانی طولانی مدت را دارد، به دنبال ایجاد ارتباطی صادقانه با تمام اعضای مجموعه است، کارکنان خود را به خوبی می­شناسد، با آنها در مورد مسائل، مشکلات، فعالیت ها و پروژه های شرکت و یا مشکلات شخصی صحبت می­کند و به طور کلی به رهبری امور می پردازد.

خوش بینی

نمونه هایی از مدیر موفق در دنیا

به عنوان نمونه در لیست زیر با برخی از مدیران موفق جهان آشنا می­شویم که با الگو گرفتن و پیروی از اصول مدیریتی آنها می­توانیم به اهداف بزرگتری دست پیدا کنیم :

  • جف بزوس مدیرعامل فروشگاه اینترنتی آمازون، بزرگترین شرکت خرده ‌فروشی آنلاین در جهان است. او با بنیان‌ گذاری وبسایت «amazon.com»، نقش کلیدی در زمینهٔ رشد تجارت الکترونیک ایفا کرد.
  • سومبات هاکوپیان خالق برند هاکوپیان، یک مدیر موفق ایرانی­ست که مدیر عامل و عضو رییس هیئت مدیره هاکوپیان است. از دوران جوانی وارد حوزه ی تولید پوشاک شده و کارگاه کوچکی را تأسیس کرده است. شرکت هاکوپیان در حال حاضر از بزرگ ترین و معتبرترین شرکت های طراحی و تولید پوشاک مردانه میباشد. به علاوه این شرکت، موفق به دریافت جوایز بین المللی متعددی شده است.
  • برادران الیاسی خالقان برند ال سی من، توانستند با دنبال کردن حرفه پدری خود، یکی از بزرگترین کارخانه ‌های صنعتی پوشاک خاورمیانه را راه­اندازی کنند.
  • ویرجیل ابلو فردی با ملیت آمریکاییست که طراح مد و لباس، دی جی، و دیزاینر است و در مارس سال 2018 سمت مدیریت هنری برندلویی ویتون را برعهده داشت. ابلو در سال 2012 خانه مد خود را تأسیس کرد. ریشه به وجود آمدن برند آف وایت، ترکیبی از ذوق و استعدادهای ویرجیل می باشد.

مدیران موفق

جمع بندی

در انتها به شما توصیه می­کنیم برای کسب ویژگی­های ذکر شده، تلاش کنید و ناامید نشوید. ممکن است در مسیر موفقیت خود با چالش­هایی روبه رو شوید که در این صورت لازم است تصمیم­های درست بگیرید و روحیه­ ی خود را از دست ندهید.

هدف ما این است که از این مقاله در مرجع  عمده فروشی لباس ایران یعنی  بانک لباس بازاری آنلاین برای خرید لباس مرادنه ، خرید لباس زنانه بهره برده باشید.

4/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت فقط برای عضویت مشتری و ورود همه اعضاست لطفا اگر فروشنده هستید و برای اولین بار  میخواهید ثبت نام  کنید اینجا کلیک کنید